Meedoen met het 8 weken transformatie programma?

Gefeliciteerd,
hier is jouw eendaagse challenge.

Krijg een sneakpeek in het 8 weken programma. 

Welkom bij bokszaktraining.com

WE ZIJN ZO BLIJ DAT JE ONS GEVONDEN HEBT. WIJ WILLEN JE HELPEN OM IN TOPVORM TE KOMEN – ONGEACHT LEEFTIJD

Het is onze MISSIE om jou te helpen –
gewicht te verliezen en spieren op te bouwen, zodat je jouw oude lichaam terug kunt krijgen en GEZOND kunt blijven voor jezelf en jouw gezin voor de komende decennia.

Ons team heeft een aantal van de beste maaltijdplannen, workouts en motivatievideo’s gemaakt – speciaal voor jou al ben je 30 40, 50 of 60 jaar oud. We zijn erg blij dat je onze site hebt gevonden om met ons aan de slag te gaan!

Ik denk dat je kunt zeggen dat we NIET je “gemiddelde fitness site” zijn. We zijn een familie die het beste in elkaar naar boven haalt.
STAP 1: WAT IS HET EERSTE DAT JE LICHAAM ‘S MORGENS NODIG HEEFT?
Als je ’s morgens wakker wordt, wat is dan het allereerste wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren? (Hint: het is geen koffie…)
JE LICHAAM HEEFT WATER NODIG OM VET TE VERBRANDEN EN ENERGIE TE PRODUCEREN.
De meeste mannen weten niet dat als je ’s ochtends niet goed hydrateert, je de rest van de dag geen energie meer hebt en geen vet meer verbrandt.
Dit is waarom dit gebeurt…
Kijk, als je wakker wordt, is je lichaam al meer dan 7 uur in een uitgedroogde staat.
HET PROBLEEM? Elk van je 30 triljoen cellen bestaat voor 70% uit water.
Om optimaal te functioneren, heeft elk van deze cellen onmiddellijke rehydratatie nodig om zijn energieverhogende, gezondheidsbevorderende metabolische functies uit te voeren.
Dat is logisch, toch? Dus voordat we het over voedsel kunnen hebben, moeten we ervoor zorgen dat je goed gehydrateerd bent. Op die manier kan je lichaam alle voedingsstoffen die we het zullen toedienen ook daadwerkelijk gebruiken en opnemen.
Ja, de meeste mannen drinken elke ochtend wel een beetje water om de dorst te lessen, maar nog lang niet genoeg.
Actie stap: Drink ’s morgens als eerste 750ML -1 L  water om je metabolisme en energieniveau op gang te brengen. Dit is waarschijnlijk heel wat meer water dan je normaal gewend bent.
Ter referentie: een gemiddeld keukenglas is ongeveer 250ml water. Je zult er ’s morgens 3-4 van willen drinken.
Nu we goed gehydrateerd zijn, laten we het hebben over Maaltijd #1: Ontbijt..
STAP 2: HIER IS HET BESTE  ONTBIJT VOOR VEEL ENERGIE EN VETVERBRANDING.
De Perfecte Ontbijt Formule: Magere Eiwitten + Gezonde Vetten + Langzaam verteerbare Koolhydraten
JE PERFECTE ONTBIJT MOET 3 DINGEN BEVATTEN: 1) MAGERE EIWITTEN, GEZONDE VETTEN, & Langzaam verteerbare KOOLHYDRATEN
Het eerste voedsel dat je elke ochtend eet dicteert volledig of je lichaamsvet verbrandt of opslaat voor de eerste 4-6 uur van de dag. Schokkend, toch?
Ter referentie: “Langzaam verteerbare Koolhydraten,” zoals we verschillende keren in dit maaltijdplan zullen vermelden, zijn een speciale categorie koolhydraten die het lichaam op een zeer langzame, gecontroleerde manier afbreekt. Deze koolhydraten zijn optimaal om je energiek te voelen en tegelijkertijd vet te verliezen.
“Break-fast” ook wel in het engels… is het “breken van het vasten” dat je lichaam ’s nachts heeft gedaan.
Of je deze maaltijd nu meteen bij het wakker worden neemt (of later op de dag… ik zal de vetverbrandende voordelen van het uitstellen van het ontbijt zo uitleggen), met deze eerste maaltijd, moeten we je lichaam de belangrijkste voedingsstoffen geven die het nodig heeft om vet te verbranden en je energieniveau te verhogen.
Gelukkig is het niet moeilijk of ingewikkeld om deze specifieke combinatie van voedingsstoffen te krijgen voor een maximale gezondheid en gewichtsverlies. Er zijn 3 basisingrediënten:
Dit is wat je nodig hebt voor je ontbijt:
Magere eiwitten. Gezonde vetten. Langzaam verteerbare koolhydraten.
HIER ZIJN ENKELE VAN DE BESTE
ONTBIJT VOEDINGSMIDDELEN OM TE ETEN:
Eiwitten] Eiwit, kalkoen spek, ontbijt ham, proteïne poeders
Gezonde Vetten] Hele eieren (met dooier), noten, kokosolie, biologische kaas
[Langzaam verteerbare Koolhydraten] Groene groenten, biologische bessen, chia zaden
VERMIJD DEZE VOEDINGSMIDDELEN – VOORAL DEZE VALSE “GEZONDE KOOLHYDRATEN”
Sinaasappelsap, appelsap, bananen, en fruit smoothies
[GRANEN] Pannenkoeken, muesli, cornflakes, havermout
BREADS] Toast, muffins, bagels (zelfs volkoren)
*Door prioriteit te geven aan eiwit en het VERMIJDEN van snel verbrandende koolhydraten (rechts) die je bloedsuiker laten pieken, verbrand je meer vet en ben je energieker.*
*Wat je NIET WILT is ’s ochtends veel snel verteerbare koolhydraten eten die je bloedsuiker laten stijgen en je energieniveau laten crashen.
Al die slechte voedselkeuzes ’s morgens vroeg zullen de hormoonhuishouding van je lichaam in de “opslagmodus” zetten. We willen dat je ’s morgens in de “vetverbrand modus” staat.
Weet alsjeblieft: Ik zeg niet dat ALLE hierboven genoemde “slechte ontbijt voedingsmiddelen” ALTIJD slecht zijn. Sommige van deze voedingsmiddelen (zoals bananen en havermout zijn in feite heel gezond) … als je ze op het juiste moment consumeert. Meer daarover in een tweede …
We zullen het zo nog wel even hebben over “food timing”. Voor nu, weet gewoon dat als buikvet en gewicht verliezen een prioriteit van je is, het eten van te veel koolhydraten bij het ontbijt een SLECHT IDEE is.
HIER IS JE EXACTE VETVERBRANDINGS ONTBIJT RECEPT:
Ik noem dit recept de Combo “Omelet” met kalkoen spek/kipfilet en groenten.
Zoals je zult zien, is EENVOUDIGHEID een van de belangrijkste onderdelen van een succesvol maaltijdplan dat op de lange termijn voor je werkt.
Deze makkelijke maaltijd kost je 5 minuten om te maken.
Nu we het ontbijt hebben behandeld, gaan we verder met wat je als lunch zou moeten eten…
STAP 3: JE IDEALE LUNCH IS SNEL, GEMAKKELIJK EN STABILISEERT JE BLOEDSUIKERSPIEGEL VOOR MEER ENERGIE.
Eet voor de lunch een iets grotere portie “Langzaam verterende” Koolhydraten + Eiwit + Gezonde Vetten
JE PERFECTE LUNCH MOET MAKKELIJK TE MAKEN (OF TE KOPEN) ZIJN EN MOET JE BLOEDSUIKERSPIEGEL STABILISEREN.
Lunch is in het midden van je drukke werkdag. Je hebt iets nodig dat snel en gemakkelijk is. En toch… MOET je ook voedingsmiddelen eten die je vetverlies en je gezondheidsdoelen ondersteunen.
Het belangrijkste concept: Zowel je energieniveau als je vermogen om vet te verbranden zijn recht evenredig met de stabiliteit van je bloedsuiker. Dat is een beetje een “geavanceerd” voedingsconcept. Zoals je zult zien als we het over lunch hebben, is een stabiele bloedsuikerspiegel de sleutel tot je gezondheid.
DE FORMULE VOOR JE PERFECTE LUNCHRECEPT IS SIMPEL:
Kies een gezonde eiwitbron (d.w.z. kip, kalkoen, tonijn, magere biefstuk, etc)
Voeg een kleine portie van een aantal “Langzaam verterende koolhydraten” (rijst, Ezekiel brood, appels)
Voeg wat gezonde vetten toe aan de zijkant.
SALADES EN SANDWICHES ZIJN DE 2 MAKKELIJKSTE MANIEREN OM GEZOND TE LUNCHEN:
Voor salades: kies een salade met een hoofd eiwit. Neem er een dressing bij en besprenkel het lichtjes.
Voor sandwiches: heb ik een paar speciale regels voor je (zie hieronder)…
Een van mijn favoriete langzame koolhydraten voor de lunch is “Ezekiel Brood,” dat is een gekiemd, natuurlijk brood dat je lichaam zal helpen vet te verbranden.
Dit brood is gezonder voor je dan volkoren. Bekijk of jou supermarkt het verkoopt in de diepvries sectie.
Ik wilde bewust het onderwerp BROOD ter sprake brengen, want er is een GROTE mythe dat je koolhydraten, brood en broodjes volledig moet vermijden als je probeert af te vallen en gezonder te worden. Dat is een grote mythe.
De waarheid is dat niet alle broden gelijk zijn, en dat je eigenlijk brood kan blijven eten terwijl je toch snel buikvet verliest – als je de juiste recepten hebt.
Ezekiel brood is gezonder dan 99% van alle koolhydraten die er zijn, omdat de natuurlijke mix van gekiemde granen je bloedsuikerspiegel stabiel houdt en je vetverbranding hoog.
Leuk weetje: het recept voor “Ezekiel Brood” komt eigenlijk uit de Bijbel… (Zie Ezechiël 4:9).
Dus, het is niet nodig om brood helemaal te vermijden – eet gewoon de juiste soor. je zult in staat zijn om door te gaan met vet te verliezen en gezonder te worden – zonder het gevoel van belemmering met je eten.
Beide recepten (samen met meer dan 50 andere heerlijke, eenvoudige en perfect geportioneerde voor vetverlies en energie) EN de beste vetverbrandende workouts voor drukke mensen die fit willen zijn/blijven zonder hier uren mee bezig te hoeven zijn. Je kunt wellicht al deze week starten als het past bij jou en jouw doelen.
Plan een persoonlijk gesprek met ons in en wie weet past het 8 weken transformatie programma perfect bij jou.
Luister, wanneer je het juiste eet plan heeft (een plan dat de juiste recepten, maaltijden en voedselcombinaties bevat, specifiek voor jou als druk bezette persoon. Je zult geschokt zijn hoe snel en gemakkelijk je buikvet kunt verliezen – ZONDER hongergevoel of beperkingen van een waardeloos “dieet”.
HIER IS JE EXACTE VETVERBRANDINGS SANDWICH RECEPT:
2 sneden brood
1/2 Gepureerde Avocado
200 gram kipfilet of kalkoen filet
1 kopje baby spinazie
1 theelepel mosterd/yoghurt mayo of andere lichte saus.
Luister, wanneer je het juiste voeding plan hebt (een plan dat de juiste recepten, maaltijden en voedselcombinaties bevat, specifiek voor jou als een drukke man boven de 40), zul je geschokt zijn hoe snel en gemakkelijk je buikvet kunt verliezen – ZONDER honger te hebben of je te beperken tot een waardeloos “dieet”.
Laten we nu de dag afsluiten met het juiste diner…
STAP 4: SLUIT JE DAG AF MET DEZE PERFECTE DINER-FORMULE OM TE ONTSPANNEN EN TE GENIETEN.
Jouw “Perfect Dinner Formule” is vergelijkbaar met lunch – met een iets grotere nadruk op het toevoegen van goede groenten aan je maaltijd.
BIJ HET AVONDETEN DRAAIT ALLES OM: PROTEÏNEN + LANGZAAM VERBRANDENDE KOOLHYDRATEN + VEEL GROENTEN.
Het avondeten is het perfecte moment om de grill aan te zetten en je favoriete proteïne te bereiden – of dat nu kip, vis of magere biefstuk is. Combineer je eiwit met een grote portie van je favoriete groenten (gegrilde asperges, gestoomde broccoli, gemengde groene salade, of geroosterde spruitjes zijn allemaal geweldige opties).
Als je het erg druk hebt, raad ik je aan om je magere eiwitten van tevoren te bereiden met behulp van ons “Bokszaktraining.com Maaltijd Bereidings Ritueel” dat ik beschrijf in ons 8 weken programma : Het Duurzame Gewichtsverlies Programma Voor drukke mensen die fit(ter) willen worden.
Als je een alternatief zoekt voor , als je uit eten gaat in een restaurant, kies dan een maaltijd die aan de volgende criteria voldoet:
1) Bevat een hoofd eiwit (kip, vis, varkenskarbonade, magere biefstuk, andere zeevruchten)
2) Bevat een grote portie groenten (broccoli, salade, asperges – bij voorkeur groene groenten).
3) Bevat een kleinere hoeveelheid complexe koolhydraten (zilvervliesrijst, zoete aardappelen, etc).
Je avondeten moet eenvoudig, lekker en belonend zijn, zodat je je op de lange termijn aan een gezond voedig plan houdt.
Hoewel de voedingsmiddelen die we zullen kiezen voor uw diner gezond zullen zijn, kunnen deze maaltijden LEKKER zijn met de juiste voedingscombinaties.
CONCENTREER JE OP HET ETEN VAN DEZE BESTE VOEDSELKEUZES HIERONDER:
[PROTEÏNEN]: magere biefstuk, kip, vis, kalkoen, eieren, schaaldieren.
GROENTEN]: (bijna)alles wat groen..
Denk bij groent aan:
Asperges, broccoli, paprika, spinazie, snijbiet, collards, pompoen etc.
Langzaam verterende koolhydraten: quinoa, bruine rijst, Ezekiel brood, volkoren pasta, zoete aardappel.
HIER IS JE EXACTE VET VERLIES AVONDETEN RECEPT:
Dit recept, net als alle recepten in ons transformatie programma zijn perfect geportioneerd om je hele gezin te voeden.
Zo eet het hele gezin gezond..
Goed werk tot nu toe met het lezen van deze gids! Ik hoop dat je echt genoten hebt van dit gratis maaltijdplan dat ik voor je in elkaar heb gezet.
P.S. Als jij het type bent dat op zoek is naar de snelste en gemakkelijkste resultaten om af te vallen – met behulp van een bewezen plan dat exclusief is ontworpen voor drukke mensen ook boven de 40… Meld je aan voor ons 8 weken transformatie programma en wij gaan met jouw in gesprek om te kijken of dit past bij jou!
ALS JE DIT GRATIS MAALTIJD PLAN GOED VOND, DAN GA JE OOK VAN ONS TRANSFORMATIE PROGRAMMA HOUDEN
Je kunt onze workout en uitleg over de basis stand hieronder vinden.